Marinerad tofu med fräsch potatissallad

25.07.2018

En riktig sommarrätt - stekt marinerad tofu och zucchini med potatissallad gjord på färskpotatis och äpple.

Ingredienser:

  • Färskpotatis
  • Tofu
  • Äpple
  • Zucchini
  • Ca 1,5 dl havre fraiche
  • Senap
  • Red curry paste / sambal oelek
  • Kinesisk soja
  • Ljus sirap
  • Salt och peppar
  • Sallad gjord på mango, äpple, jordgubbar, spenat och paprika.

Hacka potatisen i små bitar för snabbare koktid. Låt koka ca 10-15 minuter. Rör under tiden ihop marinaden på soja, röd curry, salt, peppar och lite sirap. Hacka upp tofu och zucchini och Låt dra i några minuter i marinaden innan den steks. När potatisen är färdigkokt, låt svalna innan den blandas ihop till en röra med skivade äpplebitar, havre fraiche, senap, röd curry, salt och peppar - krydda och höfta mängder efter egen smak. Gott att serveras tillsammans med en kall sallad. 

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång