Grönsallad med belugalinser och Oumph
27.08.2018


Ingredienser för 2-3 personer:
- 1 paket valfri Oumph. Jag valde till detta recept Pulled Oumph
- Tortillabröd
- 4 avokados
- 1 påse Santa Maria guacamole krydda
- 2 dl okokta, torra belugalinser
- 1 salladslök
- 2 lime
- Koriander - både färsk och torkad går bra
- Bladspenat
- Olivolja
- Salt, peppar
Koka 2dl torra belugalinser med 6dl vatten och salt. Låt koka på svag värme i ca 20 minuter. Under tiden värmer du upp Oumphen på svag värme i stekpanna. Skär upp och hacka salladslök och 2 avokado och blanda ihop med bladspenat. Gör sedan 2 avokado till gucamolen som du rör ihop med kryddpåsen. För mer krämigt - ha i havrefraiche. När linserna kokat klart, skölj av och blanda sedan ihop med salladen. Servera sedan linssalladen tillsammans med Oumphen, guacamole och tortillabröd. Pressa lime på toppen som smaksättning. Klart!
